Syftet med bloggen

”Genom att försöka göra det omöjliga når man högsta graden av det möjliga”…

…det lär vara Strindberg som sagt det men egentligen har jag ingen aning.  Det ligger något i det oavsett vem som uttrycker det.

Hur som helst syftet med bloggen är att skapa större medvetenhet om hur vi kan gå till väga när vi vill förändra oss själva och livet. Jag tror inte att förändringar är enkla, eller att det bara är en fråga om val eller att allt ens är möjligt. Att säga så är att svära i framgångskyrkan, jag vet, men jag gillar det och har alltid tyckt om att ifrågasätta.

Lego kartong

Framsidan på en låda Lego får illustrera hur vi kan möta tankar om ledarskap och personlig utveckling. En bild som tydligt förklarar hur innehållet ska se ut när det är klart. Men det hjälper oss inte alltid då verkligheten…

 

 

 

Lego delar

…ofta är mer komplex, bestående av många små bitar som behöver komma på rätt plats i förhållande till varandra för att ge resultat.

 

 

 

Lego ritning2

Reflektion och medvetenhet är många gånger nyckeln till att förstå vilken väg som är den mest framkomliga.

 

 

 

 

Lego färdig

Det jag gör här är att sortera upp bitarna, vända och vrida på dem för att du och jag själv bättre ska lära känna dem och vi själva kan komma på hur de kan sättas ihop för att få jobbet gjort.

Jag är ingen expert på något sätt men jag tycker om att bygga med Lego.

Dela / Maila / Skriv ut
  • Facebook
  • TwitThis
  • LinkedIn
  • Google
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!